Eurol HDX 30 Drum 60L €187,20 Ex. BTW

Resultaten
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 187,20

Conditie

Niet van toepassing

Beschrijving

De prijzen in de webwinkel van olieoplocatie zijn incl. btw.
Gratis verzending vanaf €100
Bij bestellingen tot €100 incl. BTW brengen wij €8,75 incl. BTW per bestelling in rekening .

U bestelt in de webwinkel van olieoplocatie een olie van een uitmuntende kwaliteit!
Nu ook HVO Diesel leverbaar!

Naast onderstaand product leveren wij nog honderden olieprodukten van de merken Eurol en Q8 en benodigd equipment van gerenommeerde merken met eigen fabrieken!
Geen fancy merken van bedenkelijke kwaliteiten.
Let wel: goedkoop is vaak duurkoop!
Zie ook onze andere advertenties!


Eurol HDX 30 is speciaal ontwikkeld voor licht tot zwaar belaste benzinemotoren, dieselmotoren met en zonder turbo en stationaire motoren. Deze olie is ook geschikt voor dieselmotoren die op een hoger zwavelgehalte (tot 0,5%) lopen.
Eurol HDX 30 heeft een sterk reinigend en beschermend vermogen. Hierdoor voorkomt het koolaanslag en afzettingen op de zuigers, op de kleppen en in de verbrandingsruimten.
Eurol HDX 30 biedt een goede bescherming tegen slijtage, corrosie, sludge en schuimvorming, terwijl deze zelfs bij hoge temperaturen stabiel blijft en olie-indikking wordt voorkomen.
Eurol HDX 30, 40 en 50 voldoen ook aan API CF-2 hetgeen voor 2-takt dieselmotoren, in het bijzonder die van Detroit Diesel, wordt voorgeschreven.
Let wel dat vanwege de aanwezigheid van zinkhoudende additieven deze olie niet aangeraden wordt voor gebruik in motoren met verzilverde onderdelen.
Eurol HDX 30 wordt met name toegepast in dieselmotoren waar een monograde motorolie wordt oorgeschreven met onderstaande specificaties, in verschillende sectoren zoals in de (land)bouw, scheepvaart en visserij.
Eurol HDX 30 kan, indien er een motorolie met deze viscositeitsgraad wordt aanbevolen, ook ingezet worden als transmissieolie, of als hydraulische olie.
Voldoet aan:

  • API SG/CF/CF-2
  • MB 228.0
  • MAN 270
  • ACEA E2-96 Issue 5

Gebruiker

Naam

Aad

Plaats

Heemskerk (Noord-Holland)

Actief sinds

6 jaar geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door