Bimos Labsit 3 Labsit - Blauw

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 265,00

Conditie

Nieuw

Beschrijving

Labsit is dé nieuwe stoel voor allerlei laboratoria. Op deze stoel maar liefst 10 jaar garantie op de stoel en 3 jaar garantie op de wielen en bekleding.
 
Goede oplossingen zijn altijd gekenmerkt door intelligentie en eenvoud. Labsit is dé nieuwe stoel voor allerlei laboratoria.
 
Deze Labsit komt met glijders en een voetring.
 
Zijn intelligente Flex functie biedt comfort en laboratorium ergonomie met minimale aanpassingen. Labsit beschikt over alle vereiste voor laboratoriumwerkzaamheden eigenschappen en, tegelijkertijd, het is licht, universeel toepasbaar en onverslaanbaar in termen van prijs en prestaties.
 
Labsit is daarom een laboratorium specialist en all-rounder in één.
 
Om het simpel te zeggen - Labsit is indrukwekkend.
 
TIP: Sommige kleuren zijn tot 9 stuks binnen een paar dagen leverbaar. 
 
Bureaustoelshop.nl - Dat zit wel goed! 
>15 JAAR ERVARING - 459 BEOORDELINGEN (5/5)  - GRATIS VERZENDING - MONTAGE EN IN HUIS SERVICE MOGELIJK - SNELLE LEVERING - BETALEN OP REKENING MOGELIJK - PROFESSIONEEL ADVIES.
 
Bureaustoelshop.nl
Hoogstraat 5
5462 CW Veghel
0413-794557
klantenservice@bureaustoelshop.nl
 
Proefplaatsing van bureaustoelen op uw kantoor
Bent u op zoek naar meerdere bureaustoelen en wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt? Maak dan gebruik van onze mogelijkheden voor een proefplaatsing op uw kantoor. Als u op basis van het advies van onze adviseurs een keuze hebt kunnen maken, bieden wij u de mogelijkheid om deze stoelen één of twee weken goed in de praktijk uit te proberen om uw keuze voor uzelf te bevestigen. Uiteraard kunt u de stoelen uitproberen in uw eigen werkomgeving.
 
Meer weten? Neem contact met ons op!
Bureaustoelshop.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Zakelijk om u een extra zekerheid te bieden dat we een betrouwbare webshop zijn om aankopen te doen. Dat zit wel goed dus! Voor vragen over onze stoelen, of gratis advies, bel ons op 0413-794557 of mail naar klantenservice@bureaustoelshop.nl.
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Bimos
  • SKU (eigen artikel code): 9121
  • Type: Bureaustoel

Gebruiker

Naam

Bureaustoelshop.nl

Plaats

Veghel

Actief sinds

2 maanden geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door