Prima starterswoning

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 160.000,00

Minimum bod

€ 160.000,00
Bieden

Perceeloppervlakte

172 m2

Aantal kamers

4 kamers

Soort bouw

Bestaande bouw

Woonoppervlakte

105.0 m2

Plaats

Wieringerwaard

Wooninhoud

380.0 m3

Provincie

Noord-Holland

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1968

Beschrijving

Welkom in misschien wel uw nieuwe woning!


In een rustige straat, de Kastanjelaan nummer 4 in Wieringerwaard,staat deze prima onderhouden woning.


Bij aankomst loopt u door de in 2018 opnieuw aangelegde voortuin welke modern is ingericht met vietnamees hardsteen. De voortuin is onderhoudsarm aangelegd met een eigen hemelwaterafvoer volgens de laatste normen.


Wanneer u binnenkomt in de lichte hal, vindt u het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.


Op de eerste verdieping zijn twee zeer ruime slaapkamers en de badkamer te vinden. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een balkon en een ingebouwde trapkast. De slaapkamer aan de achterzijde is ook lekker ruim met een ingebouwde trapkast.

De badkamer heeft begin dit jaar een aantal vernieuwingen ondergaan. Zo zijn er nieuwe wastafelkasten ingebouwd met mooie waskommen. Ook staat hier een ruime stortdouche.

Alle ramen op de bovenverdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen en werken volgens het kantel/kiepsysteem.


Wanneer u de trap naar zolder opgaat, treft u boven een hele grote derde slaapkamer. Deze is extra groot door de dakopbouw. U vindt hier de cv ruimte achter een aparte deur. Hier is ook bergruimte die langs de volledige zijkant van de zolder achter de muur is weggewerkt.


Op het zolderdak liggen zonnepanelen welke een goed (aantoonbaar) rendement hebben in combinatie met de zonnepanelen die ook aan de achterzijde aanwezig zijn,


De woonkamer is licht en op vele manieren in te richten. De kamer is lekker ruim en voorzien van plavuizen, vloerverwarming, een sfeerhaard, en een multifunctionele lichtbalk.

Aan de woonkamer is een serre gebouwd met vele mogelijkheden. De serre is goed geïsoleerd en een zeer prettig verlengstuk van de woonkamer.

De woning is ook voorzien van een moderne open keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur en een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes machine. De keuken is verlengd naar de achterzijde. Daardoor is het huis nog ruimer geworden.


In de achtertuin is de gezellige tuinkamer met een windscherm om deze nog aangenamer te laten zijn. Aan een fietsenhok is uiteraard ook gedacht! Achter in de tuin vindt u nog een aparte schuur.


U bent van harte welkom om uw eigen mogelijkheden met deze woning te komen bekijken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging:

 bel: 0614520551

Bieden vanaf 160000, aanvaarding is eventueel spoedig mogelijk. Vanaf eind deze week is er een taxatierapport ter inzage aanwezig.

Gebruiker

Naam

bonnetje

Plaats

Wieringerwaard (Noord-Holland)

Actief sinds

10 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door Bieden