Bulgarije - Kleine familie hotel bij Zwarte zee

Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 130.000,00

Perceeloppervlakte

950 m2

Soort bouw

Bestaande bouw

Woonoppervlakte

400.0 m2

Plaats

Shabla, Bulgarije

Beschrijving

PRIJS DALING VAN 165.000 naar 150.000

Kleine familie hotel / grote woning geschikt voor 3 families bij Zwarte zee 

  • Oppervlakte woning : 400 m²
  • Erf: 945 m².
  • Verdieping: 3
  • Telefoon: JA
  • lokale verwarming.
  • Bouwtype: baksteen, 1984
  • 80 km van Varna luchthaven


Omschrijving woning:

Het huis is gelegen in stad Shabla op een breed geasfalteerde straat . Het is gebouwd in 1984. Bebouwde oppervlakte van 100 m², drie woonlagen en een aparte grote kelder.Op de begane grond is er een grote kamer (16 m²), een kleinere kamer (10 m²), een hal, een aparte keuken, een badkamer en een apart toilet en een garage. De keuken heeft een uitgang naar een groot terras. De tweede verdieping is 110 m² M. Vanuit de hal is er een grote eetkamer (16 m²), een woonkamer (20 m² M.), twee slaapkamers van 12 m² en een aparte badkamer en toilet. Alle kamers hebben een balkon. De derde verdieping heeft een kamer (15 m²) met een groot balkon met uitzicht op de zee, een kamer (11 m²), een zolderkamer (16 m²), een grote hal, een badkamer en een toilet. Er is ook een opslagruimte (12 m² M).

De begane grond en de derde verdieping zijn aangepast om toeristen.  Volledig ingerichte kamers. De tweede verdieping is uitermate geschikt voor een gezin. In de tuin is er een nieuw gebouw met twee kamers, elk met een badkamer en toilet. De kamers hebben ook een balkon.

In de buurt van het huis is er een zogenaamde zomer keuken – een barbecue met open haard, oven, fornuis, gootsteen, tafels en banken. Geschikt voor gebruik in de zomer en in de winter. Het perceeloppervlak is bijna 1000 vierkante meter, aangenaam beplant, er zijn fruitbomen en een plantaardig gedeelte, er zijn parkeerplaatsen voor auto's. Het huis kan gemakkelijk door drie afzonderlijke gezinnen bewoond worden.

Infrastructuur : Shabla heeft een school, een kerk, een buurthuis, diverse winkels, restaurants, hotels, pensions, een Gemeentelijk Kinderen Complex, kleuterschool, medische en tandheelkundige kantoren en alle moderne faciliteiten en communicatie - internet, satelliet-tv, digitale telefooncentrale dekking van alle mobiele operators. De infrastructuur in de stad is goed ontwikkeld. De wegen zijn in zeer goede staat. Er zijn regelmatige busdienst van Shabla naar Dobrich - het district centrum, de zee hoofdstad Varna en andere dorpen in het gebied.

Shabla is een stad in het noordoosten van Bulgarije. Het is gelegen in regio Dobrich, tussen Balchik en de Roemeense grens in de buurt van de stad van Kavarna. Het is het administratieve centrum van de gemeente Shabla. Shabla ligt 72 km ten oosten van Dobrich, 25 km ten noordoosten van de stad van Kavarna en 7 km ten westen van Kaap Shabla. Kaap Shabla is bedekt met kalksteen en is met een hoogte van 10 meter boven zeeniveau.

Bezienswaardigheden 

  • op 3 km van Shabla ligt Shabla Lake 
  • op 6 km van Shabla ligt Shabla Tuzla  

Nationaal Archeologisch Reserve Yailata ligt 2 km ten zuiden van Kamen Beach en 18 km ten noordoosten van Kavarna.


Gebruiker

Naam

One Care

Plaats

Rotterdam (Zuid-Holland)

Actief sinds

12 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door