Loosduinsekade, 's-Gravenhage

Resultaten
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 750,00

Aantal kamers

3 kamers

Woonoppervlakte

55.0 m2

Beschrijving

OP EEN CENTRALE LOCATIE, OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM GELEGEN, 3-KMR APPARTEMENT MET EEN KLASSIEKE INDELING EN AUTHENTIEKE DETAILS.
Indeling: Gemeenschappelijke voordeur op straatniveau met trappenhuis naar de privé voordeur op de 1e verdieping. Vervolgens komt u met een trap in de gang met toegang tot de douche, separaat toilet en alle overige vertrekken. De ruime ensuite woon-/eetkamer met originele schuifseparatie ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een gaskachel. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en is middels een klassieke en-suite schuifseparatie gescheiden van de woonkamer. Beide kamers hebben 2 ingebouwde kasten en zijn voorzien van laminaat.
De derde kamer bevindt zich aan de voorzijde, is tevens voorzien van laminaat en kan goed dienen als studeer- of logeerkamer. De aparte keuken ligt aan de achterzijde. Er is geen apparatuur aanwezig, wel een wasmachine aansluiting.
Afmetingen (ca.): Woonkamer : 4.60 x 3.45m Keuken : 1.75 x 3.80m Slaapkamer : 4.50 x 3.45m Studeerkamer : 2.85 x 1.85m Douche : 0.85 x 0.85m

Gebruiker

Naam

Duinzigt Woonservice BV

Plaats

's-gravenhage

Actief sinds

9 jaar geleden
Stuur deze advertentie door