Pechhulp voor watersporters | Botenwacht NL | EUR 89,- p/j

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 89,00

Lengte

10.0

Bouwjaar

2020

Provincie

Utrecht

Conditie

Niet van toepassing

Slaapplaatsen

Geen

Beschrijving

Ga onbezorgd het water op!

Pechhulp voor watersporters door heel Nederland. 
Botenwacht is in Nederland de enige professionele en landelijke pechhulporganisatie voor de pleziervaart. Al sinds 2003 worden sloepen, zeil-, en motorjachten die door pech zijn gestrand weer op weg geholpen. 

Voorkom lange wachttijden 
Tijdens het vaarseizoen zijn wachttijden voor monteurs niet ongebruikelijk (variërend van dagen tot weken). Met een lidmaatschap op Botenwacht is snelle assistentie binnen handbereik. Bij storingen aan uw boot is de meldkamer 24/7 bereikbaar. Tijdens het vaarseizoen werkt een landelijk dekkend netwerk van servicepunten 7 dagen per week, 12 uur per dag. Meestal zijn ze dezelfde dag al aan boord, maar in ieder geval binnen 24 uur. 

Tarieven 
Reparatie op locatie door heel Nederland is in veel gevallen gratis. Is uw boot immers netjes onderhouden dan vergoedt Botenwacht zowel de reiskosten als tot 5 maal toe het eerste uur arbeidsloon. Zo bespaart u ook nog eens op uw uitgaven.

Word nu lid 
Wilt u dus niet zoeken en wachten op assistentie, maar onbezorgd genieten van uw vaarvakantie, dagje op het water of weekendtocht, word dan nu lid van Botenwacht. Deze landelijke pechservice biedt Botenwacht u aan voor slechts €89,- euro per jaar (exclusief eenmalige inschrijfkosten van € 4,50).

Gebruiker

Naam

Botenwacht Nederland

Plaats

Zeist (Utrecht)

Actief sinds

3 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door