Schildervakanties naar Hongarije. Een unieke beleving.

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 645,00

Beschrijving

Artventures - Schilderen in Hongarije
Schilderen aan het Balatonmeer en een fantastisch mooie schilderweek in een oase van rust en natuur. Dat zijn de schilderweken in Hongarije o.l.v. kunstenares Annerie Mol. De reizen zijn ook speciaal geschikt voor senioren.

8 dagen full-inclusive: € 645,- (excl. reis en kosten).

Week nazomer: 23 t/m 30 augustus 2020

Ook weken in het voorjaar van 2020. Kijk op de website!

Wij boeken ook de vliegticket voor u via Eindhoven (Wizzair) of Amsterdam (Easyjet), en eventueel de transfer in Nederland. De reis is dus all inclusief van deur tot deur. Informeer naar de mogelijkheden.


Artventures Vakanties is aangesloten bij het GGTO reisgarantiefonds. Uw geld is dus altijd veilig bij ons.


Kijk op de website welke periode jou het beste past en boek de vakantie die je niet snel zult vergeten.


Expressie geven aan jouw creativiteit en gevoel. SCHILDEREN, BEELDHOUWEN, MOZAIEKEN. Je bent vrij in je keuze.

Kleur, vorm, contrast, schaduw, licht, compositie, balans.
In de groep, persoonlijke aandacht. Begeleid door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. Mozaïeken met organische materialen, yoga, Intuïtieve ontwikkeling en self-healing, klankschaal massage. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur.


De workshops worden begeleid door kunstenares Annerie Mol. De diverse workshops en activiteiten dragen allen bij om je goed te voelen, bewust en mindfull bezig te zijn. Terwijl je bezig bent reikt Annerie je technieken en handvatten aan. Leren kijken en met name anders kijken. Creatieve expressie met onder meer acrylverf en andere, natuurlijke materialen. Atelier: de voormalig wagenschuur is verbouwd en doet dienst als atelier, met heel veel ruimte en licht door de glazen schuifpui. Bij warm weer lekker op het terras of onder een van de vele (fruit)bomen die fijne schaduw bieden om in de natuur te schilderen. Natuurlijk is deze fijne vakantie week all-inclusive thuis en wordt je op het vliegveld in Budapest opgehaald en weer terug gebracht.


Heerlijk schilderen in het Hongaarse landschap, met een fijn landklimaat. Zwembad met uitzicht over de Koppány vallei, versterkt het "Villa Felderhof gevoel"! Genieten van prachtige panorama uitzichten over het heuvellandschap met oerbossen, akkers en wijngaarden. Logeren in authentieke tanya's, dit zijn typische boerderijen van deze provincie.

Artventures ligt midden in natuurpark Koppány-Völgy in de provincie Somogy in Hongarije. Een bosrijk gebied van 16.500 hectare met meertjes, een glooiend heuvellandschap, natuurlijke bronnen en omvat 12 dorpen waar de tijd 40 jaar stil heeft gestaan. In de directe omgeving kun je er wandelen/fietsen, paardrijden, maar vooral genieten van de rust en de natuur. Er zijn enkele restaurants in de buurt maar ook musea (o.a. in Andocs op 7km) en je kunt er lokale producten kopen als honing, wijn, pálinka en jam, borduur- en kantwerk. Genieten en 'onthaasten' dus en heerlijk schilderen!

Graag tot ziens in het mooie Somogyacsa.


Annerie Mol - kunstenares
M: 0031 6 333 08 232
E: annerie@artventures.nl
I: www.artventures.eu

Artvntures is lid van het GGTO-Garantiefonds. Altijd veilig en 100% gegarandeerd op reis.

Gebruiker

Naam

Jean - Annerie

Plaats

Waddinxveen (Zuid-Holland)

Actief sinds

9 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door