Schilderen èn Wandelen in één week. Bekijk deze unieke reis!

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 695,00

Beschrijving

Wandelen èn Schilderen, Combinatie-week in Hongarije.
In 2020: 4 weken
Wanneer:

Woensdag 6 t/m 13 mei 2020
Donderdag 28 mei t/m 4 juni 2020
Woensdag 8 t/m 15 juli 2020
Woensdag 2 t/m 9 september 2020


Schrijf je in via de website: www.artventures.nl/schilderen
Download de PDF voor alle info:
https:www.creatiefhongarije.nl/wp-content/uploads/2018/10/Artventures-Wandel-en-schildervakantie-brochure-website-001.pdf
Je houdt van een actieve vakantie, avontuur en lekker eten.
Wij bieden je de perfecte combinatie aan.
We regelen ook de vliegticket voor u! V.a. € 100,- incl. 10kg handbagage. Vertrek: Eindhoven met Wizzair.

In de ochtenden wordt er gewandeld, met gids. Na het ontbijt verzamelen we en zal de gids vertellen welke tocht deze ochtend zal worden gewandeld. De locatie waar we allemaal verblijven ligt in natuurpark Koppány Volgye en in dit park zijn hele mooie wandeltochten uitgezet door onze gids. Korte en lange wandelingen. In deze week worden alleen de korte routes gelopen (+/- 8 tot 12 km). Voor vertrek doen we eerst wat rek, strek, yoga oefeningen, goed om de spieren vast een beetje op te warmen.
Bij thuiskomst staat er een heerlijke lunch klaar. Samen genieten we van de lunch en daarna is het even rusttijd(siësta). Even doen waar je zin in hebt zoals bijvoorbeeld; hangmatheren, op één van de zonnebedden bij het zwembad relaxen, lezen of gewoon lekker niks.
In de middag, om 3 uur verzamelen we voor het creatieve gedeelte in het atelier, de oude wagenschuur. Hier aanwezig zijn alle materialen die we deze week nodig kunnen hebben. Gebruik van alle gereedschappen, acrylverf, kwasten, ezels, mozaïek steentjes e.d. zijn inclusief. Schilders ondergronden zoals linnen, katoen, papier, paneel, zijn exclusief en voor een redelijke prijs aan te schaffen. Annerie legt bij de eerste les de keuzes uit. Je kunt kiezen; intuïtief schilderen, beeldhouwen uit speksteen, mozaïeken, landschap schilderen. Het enige wat je mee mag nemen is lef. Ervaring in schilderen, beeldhouwen of anderszins is niet nodig. Het gaat om het plezier hebben in het creëren. Alvorens we starten, mag je meedoen met een kleine meditatie voor ontspanning en het hoofd leeg te maken.
En dan moe maar voldaan hebben we rond half zeven het diner met elkaar, vers en goed verzorgd! De bar is wel al eerder geopend voor een lekker koud drankje.
Ben jij ook enthousiast? En wil je mee met deze mooie unieke reis? volg deze link naar ons online boekingsformulier (kies C1 of C2)
Heerlijk schilderen en wandelen in het Hongaarse landschap, met een fijn landklimaat. Zwembad met uitzicht over de Koppány vallei, versterkt het "Villa Felderhof gevoel"! Genieten van prachtige panorama uitzichten over het heuvellandschap met oerbossen, akkers en wijngaarden. Logeren in authentieke tanya's, dit zijn typische boerderijen van deze provincie.
Artventures ligt midden in natuurpark Koppány-Völgy in de provincie Somogy in Hongarije. Een bosrijk gebied van 16.500 hectare met meertjes, een glooiend heuvellandschap, natuurlijke bronnen en omvat 12 dorpen waar de tijd 40 jaar stil heeft gestaan. In de directe omgeving kun je er wandelen/fietsen, paardrijden, maar vooral genieten van de rust en de natuur. Er zijn enkele restaurants in de buurt maar ook musea (o.a. in Andocs op 7km) en je kunt er lokale producten kopen als honing, wijn, pálinka en jam, borduur- en kantwerk. Genieten en 'onthaasten' dus en heerlijk schilderen!
Graag tot ziens in het mooie Somogyacsa.

Annerie Mol - kunstenares
M: 0031 6 333 08 232
E: annerie@artventures.nl
I: www.artventures.eu
Lid van branchevereniging VvKR en GGTO-reisgarantiefonds.

Gebruiker

Naam

Jean - Annerie

Plaats

Waddinxveen (Zuid-Holland)

Actief sinds

9 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door