Creatieve vakanties in Hongarije, Schilderen in natuurpark!

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 645,00

Beschrijving

Artventures - Schilderen in Hongarije
Een fantastisch mooie schilderweek in een oase van rust en natuur. Dat zijn de schilderenweken in Hongarije o.l.v. kunstenares Annerie Mol. De reizen zijn geschikt voor zowel beginners als (ver) gevorderden, en uitstekend geschilt voor singles en alleengaanden.

8 dagen full-inclusive voor € 645,- (excl. reis en kosten).

week 26 april t/m 3 mei    *** nog vrije plaatsen  **** of

week nazomer: 23 t/m 30 augustus 2020, of

kies een andere week, voorjaar 2020:

Schildervakantie, 8 dgn, all-inclusive zo. 26 april t/m 3 mei 2020645,- Schildervakantie, 8 dgn, all-inclusive zo. 17 t/m 24 mei 2020 € 645,- Schildervakantie, 8 dgn, all-inclusive wo. 17 t/m 24 juni 2020 € 645,- Schildervakantie, 8 dgn, all-inclusive zo. 28 juni t/m 5 juli 2020 € 645,-


De vliegticket regelen we ook voor u! V.a. € 100,- incl. 10kg handbagage. Vertrek: Eindhoven met Wizzair of v.a. Amsterdam met Easyjet.


Kijk op de website welke periode jou het beste past en boek de vakantie die je niet snel zult vergeten.
Expressie geven aan jouw creativiteit en gevoel. SCHILDEREN, BEELDHOUWEN, MOZAIEKEN. Je bent vrij in je keuze.
Kleur, vorm, contrast, schaduw, licht, compositie, balans.
In de groep, persoonlijke aandacht. Begeleid door Annerie, die je gaandeweg technieken aanreikt waarmee je verder kunt. Lekker creatief en actief ben je bezig, met als doel dat je blij bent, ontspannen en langzamerhand leer je loslaten. We beginnen daarom met een korte meditatie om je hoofd leeg te maken en de rust in jezelf anders bekeken. Mozaïeken met organische materialen, yoga, Intuïtieve ontwikkeling en self-healing, klankschaal massage. De vakantieweken staan in het teken van puur, natuur, genieten, creativiteit, mindfull, wellness en cultuur.
De workshops worden begeleid door kunstenares Annerie. De diverse workshops en activiteiten dragen allen bij om je goed te voelen, bewust en mindfull bezig te zijn. Terwijl je bezig bent reikt Annerie je technieken en handvatten aan. Leren kijken en met name anders kijken. Creatieve expressie met onder meer acrylverf en andere, natuurlijke materialen. Atelier: de voormalig wagenschuur is verbouwd en doet dienst als atelier, met heel veel ruimte en licht door de glazen schuifpui. Bij warm weer lekker op het terras of onder een van de vele (fruit)bomen die fijne schaduw bieden om in de natuur te schilderen. Natuurlijk is deze fijne vakantie week all-inclusive thuis en wordt je op het vliegveld in Budapest opgehaald en weer terug gebracht.
Heerlijk schilderen in het Hongaarse landschap, met een fijn landklimaat. Zwembad met uitzicht over de Koppány vallei, versterkt het "Villa Felderhof gevoel"! Genieten van prachtige panorama uitzichten over het heuvellandschap met oerbossen, akkers en wijngaarden. Logeren in authentieke tanya's, dit zijn typische boerderijen van deze provincie.
Artventures ligt midden in natuurpark Koppány-Völgy in de provincie Somogy in Hongarije. Een bosrijk gebied van 16.500 hectare met meertjes, een glooiend heuvellandschap, natuurlijke bronnen en omvat 12 dorpen waar de tijd 40 jaar stil heeft gestaan. In de directe omgeving kun je er wandelen/fietsen, paardrijden, maar vooral genieten van de rust en de natuur. Er zijn enkele restaurants in de buurt maar ook musea (o.a. in Andocs op 7km) en je kunt er lokale producten kopen als honing, wijn, pálinka en jam, borduur- en kantwerk. Genieten en 'onthaasten' dus en heerlijk schilderen! Graag tot ziens in het mooie Somogyacsa.
Annerie Mol - kunstenares
M: 0031 6 333 08 232
E: annerie@artventures.nl
I: www.artventures.eu

Lid van het GGTO-garantiefonds. 100% betrouwbaar op vakantie. Artventures is ook lid van branchevereniging VvKR (Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties).

Gebruiker

Naam

Jean - Annerie

Plaats

Waddinxveen (Zuid-Holland)

Actief sinds

9 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door