Avontuurlijke trektochten in Hongarije incl. bagagetransport

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 790,00

Beschrijving

WANDEL- TREKTOCHT VAKANTIES IN HONGARIJE
Artventures is de unieke specialist voor Hongarije. 4 complete trektochten incl. bagagetransport, accommodatie, wandelkaarten en gratis GPS.

Artventures biedt je deze prachtige trektochten aan in zuid-west Hongarije als een schitterende tocht in 8 dagen door natuurpark Koppányvölgy tussen de plaatsen Fiád en Koppányszántó. De afstand is ca. 100km die je loopt in 6 wandeldagen, waarbij je elke dag overnacht in een andere plaats in dit prachtige natuurgebied.

Maar ga je pas beginnen met wandel-trektochten dan hebben we de Fejérkõtõl Tündervölgyig wandeltocht net aan de zuidkant van het Balatonmeer in een prachtig natuurgebied met tien-tallen dorpen. De naam betekent 'Van Steen tot Sprookje'. Je logeert dan bij Artventures in Somogyacsa en je vertrekt elke morgen na een goed ontbijt naar het beginpunt voor die dag. Veilig en vertrouwd.
Verblijf in authentieke, kleinschalige accommodaties als B/B, hotel of campingchaletsVele maaltijden als ontbijt en lunch zijn inbegrepen (m.u.v. diners. Deze nuttig je bij je dagelijks verblijf of in een restaurant in de buurt)Wandelen door uitgestrekte bosgebieden en karakteristieke dorpen waar de tijd nog 40 jaar heeft stil gestaanWe hebben alles goed geregeld: vliegreis, privé-transfers en bagagetransport inbegrepenGPS-tracks of duidelijke wandelkaarten krijg je mee, of je gebruikt kosteloos onze Garmin GPS-sen.
Welke trail ga jij doen? We hebben deze 4 trekking tours voor je klaarliggen:
1. Wandeltrektocht Koppányvölgye Natuurpark
8 dagen vakan­tie (1 week), 6 wandel­dagen, 100km in het 13e natio­nale park van Hon­garije. Deze trek­king tour duurt één week, en je wan­delt met dui­de­lijke kaar­ten of GPS zon­der gids. Het maxi­maal aantal deel­nemers voor een derge­lijke week is 6. Prijs bij 2 personen: € 740,- pp.

2. Dél Dunántúli Piros túra, DDP rode route
10 dagen vakan­tie, 8 wandel­dagen, 145km DDP rode route van Siófok naar Kaposvár. Dit is onge­veer de helft van de to­tale DDP route die loopt totaan Szekszárd. Ook hier is het maxi­maal aantal deel­nemers 6. Prijs bij 2 personen: € 840,- pp.
3. Wandeltrektocht Fejérkõtõl Tündérvölgyig
7 dagen vakan­tie 'Van steen tot sprookje' (1 week), 5 wandel­dagen, 80km ten zuiden van het balatonmeer. Deze rond-tour duurt één week, en je wan­delt met dui­de­lijke kaar­ten of GPS zon­der gids. Deze tocht is goed geschikt voor beginnende wandelaars. Je logeert op één locatie. Maxi­maal aantal deel­nemers is 8. Prijs bij 2 personen: € 645,- pp.
4. Sultans Trail, vanaf het Balatonmeer naar Pécs
8 dagen vakan­tie (1 week), 6 fikse wandel­dagen, 140km Sultans Trail Honga­rije deel tussen het Balaton­meer van Szántód naar Pécs. Dit gedeelte is een nieuw stuk van de bekende Sultans Trail die loopt tot aan de turkse stad Istan­bul. Aantal deel­nemers: max. 6. Prijs bij 2 personen: € 895,- pp.
Kijk op onze site en kies jouw reis naar Hongarije, met weergaloze natuur, prachtige meren, bossen en veel cultuur.
Wij organiseren jouw hiking-trekking tour geheel op maat. Geef ons door met hoeveel deelnemers je komt, de datum van aankomst en het aantal dagen dat je in Hongarije wilt verblijven en wij regelen de rest. Eventueel met extra dagen, auto-huur en een paar dagen Budapest, de parel aan de Donau.
Ook boeken wij de vliegtickets vanaf Eindhoven of Amsterdam. Transfers vanaf Budapest naar alle tochten is inbegrepen.Kijk op onze website wandelen, trektochten voor een overzicht en alle prijzen.
Artventures is ook lid van de reisbrancheorganisatie VvKR en het GGTO-garantiefonds. Jouw geld is dus altijd veilig bij ons.

Boek je trekking-tour met 2 of meer personen en je beleef een fantastisch avontuur dat je niet snel zult vergeten. De beste periode voor trekking-touren in Hongarije is van april t/m juni en van september t/m oktober.
Heb je meer informatie nodig? Kijk op onze site of bel gewoon.
Met hartelijke wandelgroeten,
Jean - gids voor Hongarije, 06 22465355.

www.artventures.nl/wandelen-trektochten/

Mail naar: info@artventures.nl

Gebruiker

Naam

Jean - Annerie

Plaats

Waddinxveen (Zuid-Holland)

Actief sinds

9 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door