Handgemaakte zwaar verzilverde Chalcedoon oorbellen 1

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 17,50

Conditie

Nieuw

Beschrijving

Deze prachtige grote zwaar verzilverde Chalcedoon oorbellen 1 zijn handgemaakt. De Chalcedoon oorbellen 1 komen uit het exotische India. De afmetingen van deze oorbellen inclusief haakje is: 5 cm lang bij 2 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Chalcedoon edelsteen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Chalcedoon

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Het heeft zowel op het vermogen om te luisteren, als op de welbespraaktheid een positieve invloed. Verder geeft de edelsteen je het vermogen om je goed te kunnen uiten. Chalcedoon is dus goed voor diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch en vrolijk.

Daarnaast maakt Chalcedoon je creatief, open en enthousiast. Ook bevordert het saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Daarom bevordert de steen het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Verder heeft het een positieve werking op het geheugen en kalmeert de steen je op stressmomenten. Daarom is het een goede steen om te dragen tijdens examens. Ten slotte werkt Chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend. Ook helpt het bij ontstekingen en zal het de bloeddruk verlagen. Daarnaast bevordert Chalcedoon het immuunsysteem.

De steen heeft een positieve invloed op de longen en bij verkoudheid. Niet alleen werkt het in op de ademhaling, het lymfestelsel en het bloed en de doorbloeding maar ook is de steen goed voor vochtophoping. Voorts werkt Chalcedoon in op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.

Chakra en (groene) Chalcedoon

Hartchakra

SterrenbeeldĀ en Chalcedoon

Kreeft en Boogschutter

Gebruiker

Naam

Jeweleusis

Plaats

Spijkenisse (Zuid-Holland)

Actief sinds

2 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door