Handgemaakte zwaar verzilverde Tijgeroog set 1

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 30,00

Conditie

Nieuw

Beschrijving

De Tijgeroog set 1 is handgemaakt en is zwaar verzilverd. Deze Tijgeroog set 1 komt uit India. De hanger is 5 cm lang en 2.3 cm breed. De oorbellen hebben inclusief het haakje de volgende afmetingen: 4 cm lang en 1.5 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Tijgeroog? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast geeft Tijgeroog inzicht in onszelf en anderen.

Verder helpt de steen om afstand te nemen en het overzicht te bewaren. Ook helpt het informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven.

Niet alleen helpt Tijgeroog bij met interne conflicten, maar ook bij dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust en werkt pijnstillend. Voorts helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen.

De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.

Sterrenbeeld en Tijgeroog

Tweelingen & Leeuw

Chakra en Tijgeroog

Zonnevlecht (3e)

Gebruiker

Naam

Jeweleusis

Plaats

Spijkenisse (Zuid-Holland)

Actief sinds

3 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door