Verstelbare houten standaard medium voor de handpan

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 95,00

Beschrijving


Een stabiele en verstelbare houten standaard voor de handpan, Hang en tank-en tonque drums. Geschikt voor instrumenten van diverse afmetingen van circa 45 tot 60 cm diameter.
 
Deze "medium" maat kies je als je een een gemiddelde lengte hebt en zittend wilt spelen. De andere en kleinere standaard "small" is geschikt voor kinderen of volwassenen die heel laag willen spelen.
 
Deze standaard is gemaakt van hout en is middels de 4 schroeven aan de zijkant verstelbaar in verschillende hoogtes en posities. Op deze wijze kun je de standaard altijd in de juiste houding bespelen en is deze te gebruiken voor handpannen van verschillende diameters. Naast handpannen en Hangs is de standaard ook geschikt voor een RAV-drum en andere tank of tonquedrums. Een degelijke en stabiele standaard met een uitstraling die mooi past bij de handpan. De standaard kun je inklappen en is daardoor makkelijk mee te nemen. Een uitkomst voor mensen met een smalle schoot voor wie de handpan soms moeilijk hanteerbaar is en tevens ideaal als je meerdere handpannen tegelijk wilt bespelen. De speciale rubber dopjes isoleren de trilling van handpan van de standaard zodat deze helemaal vrij kan resoneren.
 
Het model weegt circa 3 kg. De afmeting opgevouwen is: 18 cm x 18 cm x 78cm. De speelhoogte vanaf de vloer gemeten is ongeveer 60 cm en verstelbaar tot 69 cm.
 
Prijs €95,- excl. €6,95 verzendkosten binnen Nederland / verzendkosten voor rest van Europa is €18,-
 
 
Welkom bij HandPan Shop
 
Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van nieuwe handpan drums en gebruikte Hangdrums. Koop direct vanuit voorraad in de webshop of maak een afspraak en probeer de instrumenten zelf uit (of leun achterover en laat ze door ons voorspelen).
 
Een handpan drum is een bijzonder instrument. Iedere drum wordt handgemaakt, is anders en heeft een uniek geluid. Ze zijn er in verschillende metaalsoorten, toonsoorten en afmetingen. Een handpan drum koop je daarom niet zomaar! We helpen je graag bij het vinden van de handpan drum die je past. Bij ons vind je een handpan die niet alleen goed klinkt, maar je ook raakt. Naast de inkoop van diverse merken maken we zelf ons eigen merk ‘Chaya’. Je kunt bij ons ook terecht voor het retunen of repareren van jouw instrument.
 
E-mail:
info@handpanshop.nl
 
Telefoonnummers
+31 645 922 966
+31 621 554 198
 
Adres: 
Zomervlinderberm 1
3994 WL Houten (alleen op afspraak)
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Chaya handpan
  • SKU (eigen artikel code): standaard medium

Gebruiker

Naam

Handpanshop.nl

Plaats

Bunnik (Utrecht)

Actief sinds

1 jaar, 3 maanden geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door