Zoom G5n Multi-effect

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 259,00

Conditie

Nieuw

Beschrijving

Bij Muziek Meibergen aan de Oranjestraat 12 in Almelo ligt dit multi-effect pedaal op u te wachten! Hij is op voorraad, dus u kunt hem naar hartelust komen proberen.

Ook verzenden we hem gratis door heel Nederland ! De G3xn van Zoom is een gitaar effect en versterker simulator. Hij biedt u het gemak van een compacte stompbox pedalboard, met de kracht van een multi-effectprocessor en een USB audio interface.

Zoom G5nDe G5 van Zoom is een make-over ondergaan. De veelzijdige Multi-effectprocessor staat bekend om zijn robuuste design en diversiteit aan effecten en ampmodules. Toch was Zoom van mening dat er nog verbeteringen gemaakt konden worden op het gebied van besturing en layout.

Uitgebreide bediening 
De nieuwste versie Zoom G5n wordt in het zwart geleverd en het eerste verschil dat meteen opvalt is de splitsing in voetschakelaars. Bij de zilverkleurige G5 troffen wij vier multifunctionele voetschakelaars aan. Bij de nieuwste uitvoering van de G5n zijn er vier traditionele stompbox-stijl footswitches aanwezig. Deze footswitches hebben één taak en dat is het activeren en de-activeren van stompbox-effecten. De onderste rij schakelaars zijn te gebruiken voor het aansturen van het stemapparaat, het bladeren door de presets en het instellen van het tempo voor bijvoorbeeld delay effecten. Onveranderd aan de G5n is de hoeveelheid aan de effecten (68), (tube) amp-simulaties, de looper (80 seconden) en de drumritmes (68).

Stompbox view 
De Zoom G5n geeft een stompbox feel. De 4 vernieuwde schermpjes die boven de traditionele stompox switches aanwezig zijn laten 4 individuele stompboxes zien. Uiteraard heeft dit multi-effect-pedaal aan de rechterzijde een Wah-wah of expressiepedaal aan boord. Er is zelfs de mogelijkheid om een extra expressie model op het systeem aan te sluiten, zoals de FP02m.

Muziek Meibergen Almelo is de muziekspecialist voor iedereen. Voor beginners en gevorderden hebben wij een zeer forse collectie aantrekkelijk geprijsde muziekinstrumenten.

Natuurlijk bent u bij ons nooit te duur uit. Mocht u ergens een prijs gevonden hebben dan laat u ons dit gewoon weten en in de meeste gevallen krijgt u dan van ons dezelfde prijs berekend.

In dit internettijdperk ruilen wij natuurlijk geen instrumenten in want daar wordt u niet wijzer van. Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten voor een scherpe prijs en uw gebruikte spullen verkoopt u zelf eenvoudig via diverse sites waardoor u meestal een betere prijs kunt krijgen.

Parkeren kunt u bij ons voor de deur in de Oranjestraat of achter de zaak. Bij grotere artikelen helpen wij u natuurlijk bij het inladen. Ook bezorgen wij grotere artikelen kosteloos in de regio.

In onze zaak kunt u alle instrumenten altijd proberen, bespelen of gedemonstreerd krijgen. Elke dag zijn er deskundige verkopers aanwezig die u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze en alle gewenste uitleg kunnen geven.

Graag tot ziens bij Muziek Meibergen, Oranjestraat 12 in Almelo. Uw adres voor alle nieuwe muziekinstrumenten, maximale service, minimale prijs.

Gebruiker

Naam

MUZIEK MEIBERGEN ALMELO

Plaats

Almelo (Overijssel)

Actief sinds

12 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door