2 dvd zombie diaries 1 en 2

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 10,00

Conditie

Gebruikt

Beschrijving

2 dvd's

zombie diaries :

In het begin van de 21e eeuw, verspreidde een onbekend virus zich over de bevolking van Engeland. Binnen enkele weken had het de gehele wereld in zijn greep. Het virus hield iedereen in leven totdat zijn 'host' dood was en het lichaam zichzelf niet meer kan supporten. Al snel was de gehele planeet vol met een nieuwe bedreiging: de on- doden, beter bekend als Zombies.

The Zombie diaries laat u de belevenissen van de overlevenden in 3 dagboeken zien: een groep reporters die aan het begin van de 'outbreak' op het plattenland onderzoek doen naar dit virus en hoe het zich heeft kunnen verspreiden….Een stel dat Londen heeft weten te ontvluchten en een groep die het virus hebben overleefd en een plan smeden om terug te slaan…. Maar is het genoeg om de nachtelijk aanvallen te weerstaan?

Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1

zombie diaries 2 :

Drie maanden zijn verstreken sinds een virale uitbraak 99,9% van de wereldbevolking heeft weggevaagd, waarbij de slachtoffers zijn veranderd in vleesetende zombies. In het Verenigd Koninkrijk heeft een groep van militairen en burgers hun toevlucht gezocht in een militaire kazerne. Het leven in de nieuwe wereld is zwaar, maar er rijst hoop wanneer ze een bericht ontvangen van een militaire basis aan de kust. Maar net als de hoop nabij lijkt, ondergaat de basis een overweldigende nederlaag door de zombies. De overlevenden moeten zich nu een weg zien te banen naar de kust om bevestiging te krijgen over het bericht.

Gebruiker

Naam

limelight

Plaats

Lanaken (Limburg(Belgie))

Actief sinds

5 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door