Triumph Thunderbird 900 cc in prachtige staat

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 4.950,00
Bieden

Basiskleur

Groen

Kenteken

MDTX74

Conditie

Gebruikt

Soort

Chopper

Bouwjaar

2001

Aantal cilinders

3-cilinder

Kilometerstand

46290 km.

Beschrijving

Ik heb voor de eerste eigenaar van deze Triumph Thunderbird uit 2001 deze motorfiets helemaal nagekeken nadat hij door zijn ziekte enige tijd niet meer gebruikt werd. Er is groot onderhoud gedaan zoals olie verversen met een nieuw oliefilter, bougies vervangen, remvloeistof vervangen evenals de koelvloeistof. Heb zeer recent twee mooie Bridgestone banden laten monteren waar nog geen 50 km mee gereden is. Het chroom verkeerde nog in een prima staat evenals de lak dus die zijn alleen gereinigd. Het is een driecilinder watergekoelde motor met een lage zit. Hij rijdt dan ook als een chopper en heeft veel vermogen. Op één foto staat de motor afgebeeld met het windscherm dat nu gemonteerd is.

Bij de motor lever ik het originele instructie en onderhoudsboekje en de aankoopbon. De originele folder van deze Triumph van 2001 is ook nog aanwezig in topconditie. De motor start, rijdt en remt prima. Op biedingen kan ik alleen ingaan als ze zijn voorzien van een mailadres en telefoonnummer. Uiteraard is elke keuring of proefrit toegestaan. 

Een bagagerek en een originele Triumph tanktas zijn bij de prijs inbegrepen maar staan niet op de foto. Het vermogen is 70 PK oftewel 51,3 kW.

Prijs €4950.

Gebruiker

Naam

G.H. Banen

Plaats

Zuiderwoude (Noord-Holland)

Actief sinds

10 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door Bieden