Ultra Electra Limited 1690

Resultaten
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 22.500,00

Basiskleur

Zilver

Kenteken

27MGNB

Conditie

Zo goed als nieuw

Soort

Toermotor

Bouwjaar

2016

Aantal cilinders

2-cilinder

Kilometerstand

21900 km.

Beschrijving

Vanwege omstandigheden moet ik deze motor verkopen, het is een topper onder de toermotoren en voorzien van allerlei extra's en accessoires. Deze motor in deze uitvoering, met deze prijs is nergens anders te vinden! De motor staat nu in consignatie te koop bij een motorzaak (voordeel = garantie, inruil en financiering, nadeel = hogere prijs). Omdat ik mijn garage hiervoor aan moet houden, bied ik de motor ook particulier aan met een veel lagere prijs.
Motor is voorzien van een uniek uitlaten systeem wat voldoet aan de Europesche wetgeving, systeem kan met een druk op de knop omgezet worden van standaard geluid na een prachtige sound wat bij deze motoren hoort, waarde van deze uitlaten bedraagt circa 3000 euro, en is volledig legaal en goedgekeurd, documenten zijn aanwezig. Voor verdere info kan je vinden op de site van Jekill & Hyde.
Ook is de motor voorzien van een prachtig volledig navigatie systeem. De boardcomputer geeft je allerlei info, tot zelfs de temperatuur van de dag. De geluidsinstallatie is van een zeer goed niveau, en is op allerlei manieren in te stellen en te bedienen, inclusief Bluetooth.
De motor is verder voorzien van : · Alarm, af fabriek · Anti blokkeer systeem · Six speed · Jekill & Hyde uitlaatsysteem (vlgs EU wetgeving) · Navigatie, af fabriek · Board computer · HD-Audio · Bluetooth verbindingen · USB aansluiting · Handvat verwarming · High way steps · Topkoffer met chromen bagage rek · Rug steun, verstelbaar · Super tuner, KIT EFI, Screaming Eagle (Race getuned) · Kuipspiegels · Alle verlichting in LED uitgevoerd · Windshieldtrim met LED verlichting
Ik hoor het graag als er verder nog vragen zijn.

Gebruiker

Naam

Peter

Plaats

Rijswijk zh (Zuid-Holland)

Actief sinds

6 jaar geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door