Huggies Newborn Luiers - Maat 2 - 3 tot 6 kg - 210 stuks

Resultaten
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 25,00

Conditie

Nieuw

Beschrijving


Huggies® Newborn luiers hebben unieke zachte kussentjes die vloeibare ontlasting in enkele seconden absorberen.

Jouw omhelzing bieft een milde bescherming voor het gevoelige huidje. Huggies® Newborn luiers geven een zachte en beschermende omhelzing voor pasgeboren baby’s. De luiers bevatten unieke zachte kussentjes, een rekbare tailleband voor beter comfort en een speciale binnenzak bij de tailleband die lekken helpt voorkomen. Huggies® Newborn luiers: onze beste bescherming voor pasgeboren baby’s!

  • Maandverpakking - bevat 210 luiers
  • Luiermaat 2 - eerste 3 kg tot 6 kg
  • Unieke zachte kussens absorberen vloeibare ontlasting in seconden
  • Speciale binnenzak helpt lekken voorkomen
  • Vochtigheidsindicator: verandert van kleur om aan te geven dat je baby nat is

De huid van je pasgeboren baby is onweerstaanbaar zacht en soepel en daarom is het super belangrijk om de huid schoon en gezond te houden, vooral bij ontlasting. Onze NIEUWE Huggies® luier voor pasgeborenen biedt de meest geavanceerde zorg om de huid van de baby net zo gaaf en zacht te houden als de dag dat ze geboren waren.

De nieuwe speciale binnenvoering heeft zachte kussentjes die binnen enkele seconden vocht absorberen waardoor de huid van je pasgeboren baby schoon en beschermd blijft. De elastische tailleband biedt een optimale pasvorm zodat je baby altijd in de beste comfort is gewikkeld. De tailleband is aan de achterzijde voorzien van een speciale binnenvoering om lekken tegen te gaan. Dankzij het ademende materiaal kan de huid van de baby “ademen”. En met de vochtindicator weet je precies wanneer je de luier moet verschonen. De eerste knuffel die je baby voelt komt van jou, zorg ervoor dat de tweede net zo goed aanvoelt.


Huggies Wipes Natural Care

De Huggies luiers werken goed in combinatie met de Huggies Wipes Natural care. Huggies® baby doekjes Natural Care zijn verrijkt met Aloë Vera, bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen. Natural Care doekjes hebben natuurlijke, absorberende vezels voor een gezonde huid. De doekjes zijn hypoallergeen en vrij van alcohol.

* Met Aloë Vera

* Natuurlijke, absorberende vezels

* Geen alcohol

* 0% Fenoxyethanol

* 0% Paraberen

* Hypoallergeen


Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 5029053566801

Gebruiker

Naam

bol.com

Plaats

Actief sinds

7 jaar geleden
Stuur deze advertentie door