Bike Wet Lube - 100ml

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 4,00

Conditie

Nieuw

Beschrijving


Dit product is ideaal voor fietsers die niet bang zijn voor een beetje modder of regen. De formule dringt diep door in de kettingschakels om roest te voorkomen en zorgt voor een langdurige smering in extreme omstandigheden. Het vermindert wrijving & slijtage en verbetert de efficiëntie van de ketting, waardoor je energie bespaart en de kwaliteit van de rit verbetert! Voordelen: langdurige smering, vermindert wrijving en slijtage, verbetert de efficiëntie van de ketting, beschermt tegen roest.
 
Kenmerken:
  • Aanbevolen voor: kettingen, derailleurs, tandwielen/-bladen.
  • Product eigenschappen: 100ml, draaidop die nooit kwijt kan raken
  • fietskettingolie

 
Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.
 
Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.
 
Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
 
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 5032227316874
  • Levering: Verzenden
  • Merk: WD40
  • SKU (eigen artikel code): 2432721337

Gebruiker

Naam

2Cheap

Plaats

Zeewolde

Actief sinds

8 maanden geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door