78cm + 33cm SUPER MOBIELE TOREN VENTILATOR - FAN/ DUO ACTIE!

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 59,95

Conditie

Nieuw

Beschrijving

HET IS ZOMER(S)!!! SUPER IDEE!  NOG MAAR 2 STUKS!

1 Grote voor de kamer 78 cm en 1 mobiele 33cm voor overal! NIEUW!
1 Grote ventilator + 1 Super mobiele ventilator / Fan.
De Grote: De torenventilator is verder voorzien van alle snufjes die een dergelijk apparaat standaard aan boord heeft. Het apparaat heeft 3 standen zodat de windkracht optimaal kan worden afgestemd op ruimte en gelegenheid.

Handig ook is dat deze fan draaibaar is in een hoek van 60 graden. Dat betekent dat hij een flinke oppervlakte kan koelen. Dat wordt nog eens aangevuld door de nette hoogte van deze ventilator.

De kleine. We gebruiken hem zelf ook en we vinden het geschikt voor de PC en *laptop! Het mooie eraan is dat het super licht is en ideaal is voor een reiziger.

Zelf zijn we er tevreden mee met 1 maar voor mensen die meer power willen hebben geven we er gelijk 2, 1 grote,1 kleine!

Na wat zwaardere modellen te hebben gehad *zijn we ook deze mobiele ventilator van 78 cm en 33 cm meer gaan waarderen. Waarom? Omdat wij zelf veel met de laptop werken en vaak reizen!

- Hoeft niet mega veel te kosten. Airco's en koel aparaten kosten snel 100-200 euro en meer. We hebben dit voor u uitgezocht en we vinden dit combo verkoelend genoeg! Economisch slim bezig zijn. ----------------------------------

Onze oplossingen, extra's voor de klant:

Uiteindelijk vinden we het een beetje onzin om een mega prijs (vaak een paar honderd euro) te betalen voor een beetje koeling dus we hebben een slimme set voor u verzamelt en dat geeft in ieder geval *ons alle verkoeling die we nodig hebben.

- Kracht? Ookal vinden we 1 genoeg, we verkopen per minimaal 2.! Altijd een reserve, meer kracht als iemand dat wilt. We geven de klant gewoon de extra backup en power!
THE CUSTOMER JOURNEY STAAT HOOG BIJ ONS IN HET VAANDEL!

Wij verwelkomen u graag en hopen dat u tevreden bent met de uitgezochte informatie dat wij hierboven met u delen, dit is nog niet alles! Bij elke aankoop krijgt men ook nogeens een *gratis verwijzing naar een facebook groep over het verhogen van het immuum systeem!

DIt is niet alles!

WIj doen er nog een verassing bij! Dit merkt u nog wel als u bij ons heeft besteld. Heel handig apparaat voor de mobiele persoon die van de zomer wilt genieten met een heerlijk verfrissend koel briesje!

We verwachten dat we snel door onze zomerdeal voorraad heen gaan. OP = OP!
Voor wat verkoeling betaal je gauw ruim 100, 200 en meer hebben we gezien op het internet! Het zijn al dure tijden voor velen, daarom hebben wij een slimme set! Twee is beter dan een en tegen een zeer betaalbare prijs.

Wees voorbereid op de zomer!

Dit inpakken is al een heel gedoe en we sturen met Track en Trace, u bent geen verzendkosten kwijt!


Als u *NU besteld krijgt nog 1 attentvol *fysiek kadootje bij! Maar dat blijft nog een verassing totdat u bij ons heeft besteld. Ook krijgt u toegang indien gewenst tot een speciale facebook groep.
Nu want zodra u weg klikt weten we vrijwel al zeker dat u dit allemaal weer *vergeten bent* door alle afleidingen in ons drukke leven. Het geluk in het NU, daar zijn wij een grote voorstander van!
Kies niet voor het goedkoopste of de duurste, kies voor goed voor een goede prijs.

  • Nog een kleine verrassing om ons niet te vergeten!>>> .......>>> Dat zie je nergens!!!!* <<<


Check onze verkopers pagina/ andere producten! wacht niet tot de warmste dag, want dan probeert iedereen het dan te bestellen, bestel nu, denk voorruit. Beperke voorraad. Unieke Combo deal: 78 cm* + 33 cm* Bestel nog vandaag voordat u het vergeet! OP = OP!
Vergeet niet onze andere producten te bekijken!
Wellicht kunnen we u ook nog blij maken met wat anders. Zo nu en dan komt er wat leuks bij.
 
Ga niet altijd voor de goedkoopste, ga ook voor waarde, energie, de intentie erachter. Is het voor een hogere doel? Wat is de filosofie erachter? Alles is energie, onthou dat! 
Wij wensen u het allerbeste!U krijgt nog 1 kleine verrassing met heel veel diepte bij uw bestelling!
 
Bezoek www vriendentotvrienden nl 
NOG MAAR 2 STUKS! Betaal veilig met IDEAL.
Geen verzendkosten. Met Track & Trace!

Gebruiker

Naam

Aton

Plaats

Heerhugowaard (Noord-Holland)

Actief sinds

3 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door