Western Kamp bij Will's Ranch in Limburg 2019

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

n.v.t.

Beschrijving

Uniek in Nederland: Western jeugdkamp/HORSEMANSHIP

max 8 personen. 

Heb je interesse vraag gerust de brochure aan en wie weet ben jij volgend jaar degene die deze leerzame week gaat volgen bij Will's ranch te Heibloem.

Het western jeugdkamp is van maandag t/m vrijdag. De kinderen overnachten op Western ranch Verhaeg. Er wordt in die week veel geleerd over de juiste omgang met paarden op basis van horsemanship. Western riding in theorie wordt behandeld en uiteraard zeer uitgebreid in de praktijk. Avonds een heerlijke barbecue en gezellig met elkaar bij het kampvuur. De kinderen worden volledig verzorgd en uiteraard is aan lekkere versnaperingen geen gebrek! Meenemen van eigen paard/pony behoord ook tot de mogelijkheid.

S avonds wordt er iedere avond 2 uren tijd besteed aan een workshop waar jullie getuige mogen zijn hoe op basis van Horsemanship een paard zadelmak wordt gemaakt in 1 week!

Op de maandag avond/nacht een spoken-tocht, en de woensdag avond/nacht een Nacht-buitenrit te pony met fakkels tijdens stop in het bos met wat lekkers te nuttigen tijdens de pauze.

Neem contact met ons op voor nadere informatie

06-22123213

mailen mag natuurlijk ook

Will's Ranch
Asbroek 10
6089 NA Heibloem (L)


Gebruiker

Naam

W. Verhaeg

Plaats

Heibloem (Limburg)

Actief sinds

10 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door