Nijntje, Kleuren en Vormen - met Nijntje leren-spelen op pc

Resultaten
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

t.e.a.b
Bieden

Conditie

Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd: 2-5 jaar

Nijntje kleuren en vormen is een speciaal ontwikkeld softwareprogramma waarmee jonge kinderen (2-5 jaar) samen met Nijntje kunnen leren en spelen. Het programma past zich automatisch aan het leer- en speelniveau van het kind aan. Alle instructies worden uitgesproken en op elke handeling van het kind volgt een gesproken reactie. 
Het thema van deze cd-rom is feest: Het feest van Nijntje, Het feest van tante Trijn en De verjaardag van Betje Big. Alle animaties en illustraties zijn gebaseerd op deze bekende Nijntje-boeken van Dick Bruna. Ze sluiten aan op de belevingswereld van peuters en kleuters. Spelenderwijs leren kinderen kleuren en vormen herkennen en benoemen. De unieke combinatie van bewegend beeld, liedjes en speel- en leeractiviteiten stimuleert de fantasie van het kind. Tegelijkertijd leren kinderen al spelend omgaan met de computer. 
Op Nijntje kleuren en vormen staan de volgende onderdelen: - Leer kleuren en vormen: Met behulp van vier leuke spellen kunnen kinderen kleuren en vormen leren herkennen en benoemen. De kleuren worden vooraf geoefend door middel van een animatiefilmpje. Op elke handeling wordt gesproken gereageerd en kinderen leren in deze oefening tevens klikken en slepen met de muis.
- Kijk een filmpje: Bekijk de filmpjes met nijntje in de hoofdrol! Vier Nijntjes verjaardag, ga met haar naar de dierentuin of op verjaardagsvisite bij Betje Big of tante Trijn.
- Kies een kleurplaat: Er zijn vier leuke platen om in te kleuren. Kinderen bepalen zelf welke kleur Nijntjes fiets, huis, de giraffe of de juf wordt. Het programma geeft een gesproken reactie op elke handeling, het toont de kleur en geeft commentaar op het resultaat.
- Maak een puzzel: Puzzelen stimuleert de oog-handcoördinatie en leert kinderen kleuren en vormen te herkennen en combineren. De puzzelstukjes moeten worden aangeklikt en naar de juiste plaats worden gesleept. De puzzels verschillen in moeilijkheidsgraad van twee tot negen stukjes. Het niveau wordt automatisch aangepast.
- De Nijntje-show: Zijn de spellen en activiteiten op deze cd-rom nog iets te moeilijk of heeft een kind het gebruik van de muis nog niet helemaal onder de knie? Dan is De Nijntje-show een leuke, handige en leerzame optie. Steeds als het kind op de spatiebalk drukt verschijnt er een ander beeld. Verschillende kleuren en vormen worden benoemd, terwijl automatisch het goede antwoord op de vraag wordt gegeven.

Systeemeisen:
Windows 98 t/m xp

Verz.kosten voor koper.

Gebruiker

Naam

vanditenvandat

Plaats

Rotterdam (Zuid-Holland)

Actief sinds

13 jaar geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door Bieden