Dethleffs CAMPER 520 V (bj 2008)

Resultaten
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 11.750,00

Bouwjaar

2008

Breedte

230.0

Slaapplaatsen

5

Beschrijving

Dethleffs CAMPER 520 V

Inrichting: Toercaravan
Modeljaar: 2008
Kleur: Wit

De Dethleffs Camper 520 V 2008 staat te koop aangeboden voor 11.750,-.
BIJZONDERHEDEN
Betreft een gebruikte caravan uit het modeljaar 2008. Deze caravan wordt aangeboden namens een relatie van ons.
OPTIES
De caravan heeft de volgende opties:
- Advantage pakket
- Dorema voortent met uitbouw
- Luifel voortent
- Fietsendrager
- Achteruitkijkcameramonitor
- Alko krik.
- Reservewiel
- Vloerverwarming
- Airco
- Afzuigkap
- Indirecte verlichting
- Famma zakluifel
- Mover
SERVICE
De Klerk Campers en Caravans is al 50 jaar dealer van de merken Knaus, Tabbert, Dethleffs en T@B. Wij verkopen zowel caravans als campers voor zomer en winter gebruik. Daarnaast verzorgen wij complete onderhouds- en reparatiebeurten. Ook is het mogelijk om uw kampeerwagen bij ons te stallen. Ten slotte hebben wij een ruim aanbod verhuur, beschikken wij over een uitgebreide campingshop en kunt u ons altijd bereiken voor advies, hulp of tips!
OPMERKING
Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend. Daarbij zijn nieuwe modellen campers of caravans inclusief transport- en rijklaarkosten. Occasions daarentegen zijn exclusief deze kosten. Hiervoor hebben wij diverse afleverpakketten samengesteld die u naar eigen wens kan uitkiezen. Bekijk onze website voor meer informatie.
CONTACT
Heeft u een vraag over dit model of wilt u een keertje langskomen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0252-515238 of door een mail te sturen naar verkoop@deklerkcaravans.nl.
Enkele bedden

Gebruiker

Naam

Plaats

Actief sinds

15 jaar geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door