Verlichting, 2 stuks

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

t.e.a.b
Bieden

Conditie

Gebruikt

Beschrijving

WIJ GAAN SLUITEN, de maand juni 2019 is voor ons totale leegverkoop maand!
Na 15 jaar kringloopwinkels runnen is het voor Stichting Lokaal Helpen tijd voor nieuwe avonturen.

Verlichting, 2 stuks

Lengte ongeveer 40 cm. Wij kunnen bezorgen!


Te koop bij kringloop Katwijkerbroek.


Adres:
Industrieterrein
Katwijkerbroek 8d
2223 XP Katwijk

U kunt elke dag goederen voor het hek zetten (aan het eind van de dag worden de goederen weggehaald).

Kringloop
Veilinghuis
Gratis ophaaldienst
Inboedelservice
Bezorgservice
Tweedehands meubels, speelgoed, woondeco, fietsen enz.

De afgelopen jaren hebben wij vele, mooie momenten mogen delen met onze klanten, vrijwilligers en collega's via gemeentes of instellingen.
Wij danken iedereen voor het vertrouwen in onze aanpak en doelstellingen. De kringloop heeft zijn doelstellingen bereikt; er zijn veel mensen uit hun isolement gehaald, er zijn collega's doorgestroomd in het bedrijfsleven, nieuwe Hollanders hebben onze taal machtig gemaakt.
Er zijn veel spullen teruggekeerd in huiskamers of in kledingkasten, maar vooral hebben wij veel plezier gehad met onze klanten en collega's.
Vele mooie verhalen maar ook hele droevige situaties zijn aan onze koffietafel voorbij gekomen, soms succesvol opgelost, sommige op de juiste plaats aangemeld.
Als wij een boek zouden schrijven zou u de helft niet willen geloven, omdat in sommige huizen de situaties onvoorstelbaar zijn voor een doodgewone burger met inkomen.
Er is achter deuren veel verdriet, verzamelwoede, smetvrees, dierenliefde, ruzies, eenzaamheid, armoede, honger en ga zo maar door.
15 jaar hebben wij ons hiervoor ingezet nu geven wij het stokje over aan alle inmiddels 15 kringloopwinkels in de omgeving. De concurrentie is gelukkig groot, zodat er veel hergebruikt wordt en vele lage inkomens hiermee geholpen worden. Dus kom ons leegkopen voor makkelijke, maar eerlijke prijzen.

Stichting Lokaal Helpen blijft mensen helpen met nieuwe projecten en initiatieven op het gebied van (vrijwilligers)werk, opleiding en taal, maar stopt met de Kringloopwinkel Katwijkerbroek. Per juli is de winkel gesloten.

Gebruiker

Naam

Kringloop katwijkerbroek

Plaats

Katwijk zh (Zuid-Holland)

Actief sinds

4 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door Bieden