ARIENS onkruidborstelmachine PRO370 absoluut de beste!

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 1.395,00
Bieden

Conditie

Nieuw

Beschrijving

Nieuw! Ariens onkruidborstelmachine Pro370 !!!

De Pro370 is de eerste onkruidborstelmachine die een zeer laag investeringsniveau combineert met een zeer lage kostprijs per m².

De Pro370 bestrijdt niet alleen alle soorten onkruid, algen en mos maar ook heeft deze onkruidborstelmachine absoluut de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt!

In de afgelopen 5 jaar is de onkruidborstelmachine uitgegroeid tot een van de meest verkochte machines voor milieuvriendelijke onkruidbestrijding. Mededankzij de totaal verbod op de chemische onkruidbestrijding welke steeds dichterbij komt. Zowel gemeenten als particulieren en hoveniers mogen vanaf maart 2016 geen glyfosaat meer gebruiken als onkruidbestrijding op (half) verhardingen. Wilt u milieu vriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstelmachine Pro370 de juiste machine voor u. Geen gebruik van chemicaliën en meteen resultaat.

Voor het 2019 seizoen heeft de Pro370 er nieuwe moidel bij gekregen, de Arens WB370H, uitgerust met een HIONDA GCV160 viertakt motor. Nog steeds is het eigengewicht zodanig laag dat beide modellen als lichtste uit de test komen ( ruim 10 tot zelf 12 kilo lichter dan de vergelijkbare collega's). Verder is veel aandacht besteed aan het gebruikerscomfort en bedieningsgemak. Hardstalen, vervangbare slijtnokken beschermen de borstelhouder als de borstelelementen niet op tijd vervangen worden.

Het lage eigengewicht van slechts 35 kg maakt deze machine zeer wendbare en licht te bedienen. Dankzij de nieuwe borstelkop, met 6 borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt hij ruim buiten de wielen. Dankzij de vergrote borsteldiameter is borstelen tot in de stoeprand of tot aan een muur geen probleem. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt.

Standaard is de nieuwe Pro370 o.a. uitgevoerd met:

Borstelhouder met 6 losse segmenten en snelwisselsysteem sleutel voor snelwisselsysteem ( De versleten borstelsetjes kunnen gemakkelijk zonder speciaal gereedschap gewisselde worden )

Trillingsdempers in de borstelaandrijving verhogen het bedieningscomfort.Tevens verlagen zij de trillingen in de gehele machine.

Borstelkoppeling, als u de duwboom loslaat stopt de borstel maar niet de motor, u hoeft dus niet steeds de machine opnieuw te starten.

Een in hoogte verstelbare en opklapbare duwboom.

Reductiekit
, verlaagt het borsteltoerental wat het wegslaan van steentjes en dergelijke vermindert.Tevens reduceert het de trillingen.

Motortoerental en dus ook het borsteltoerental is vanaf de duwboom te regelen.

Zijdelings verstelbare borstelkop.

De nieuwe, 675 EXI Briggs & Stratton viertaktmotor ontworpen om zijn ongekende prestaties in deze categorie van motoren.

De Honda GCV160 motoren zijn de lichtste motoren in hun klasse maar toch bieden ze een betrouwbare kracht voor een brede scala aan veeleisende toepassingen.

De vernieuwde wielen- sterk & robuust.

De optioneel leverbare Volledig gesloten spatkap en 90 graden spatkap beidt extra bescherming wanneer de gebruiker steentjes en ander objecten, die weggeslingerd kunnen worden, over het hoofd heeft gezien. Deze kap minimaliseert de kans op letsel of schade.

Dankzij de uitneembare zijkant kunt u nog steeds langs muur, trottoirrand of andere objecten borstelen.

Specificatie:

Motor: 675 EXI Briggs & Stratton of Honda GCV160
Werkbreedte: 370mm
Gewicht: 35 kg / 36kg
Borstelkop: zijdelings verstelbaar
Introductieprijs: 1.152,89 € exclusief btw ( 1.395 € inclusief btw )
Complete borstel set (6 segmenten)  18,18 € exclusief btw  ( 22,00 € inclusief btw )

Nog niet overtuigd? Bel voor een vrijblijvend demonstratie op locatie of dichtstbijzijnde dealer !

Met vriendelijke groet,

Helthuis Tuin en Parkmachines BV

Helthuis Tuin en Parkmachines BV
PVMG Oranje 2
6666 LV Heteren
T: 026-47 23 464
F: 026-47 22 722
E: info@helthuis.nl

Gebruiker

Naam

Helthuis Tuin en Parkmachines BV

Plaats

Heteren (Gelderland)

Actief sinds

6 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door Bieden