Werken vanuit huis? Betrouwbaar en leuk thuiswerk aangeboden

Resultaten
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

n.v.t.

Soort dienstverband

Freelance

Beschrijving

Hallo,

Leuk dat wij jouw interesse hebben kunnen wekken met deze advertentie. Als jij op zoek bent naar een leuke, betrouwbare baan vanuit huis. lees dan vooral verder. Wie weet hebben wij deze baan wel voor jou!

Wij zenden (erotische) chat berichten. Voor je meteen afhaakt, lees even verder. Lezen kost niks en wie weet is het toch wel iets voor jou. Het is welvan belang dat jij minimaal 18 bent.

Wat jouw werkzaamheden zijn is het beantwoorden van deze (erotische) berichten. Heel simpel, jij krijgt een bericht en jij geeft antwoord. Dat bericht dat jij verzend, krijg jij voor betaald. Hoe makkelijk is dat?! 

Wij werken zonder rooster, dus jij kunt werken wanneer dat jou uitkomt. Jij zit niet vast aan bepaalde tijden, alhoewel operator werk toch wel avond werk is, omdat het dan meestal erg druk is. 

Het enige wat jij nodig hebt is een goed werkende pc of laptop. Internet, wat vrije tijd en natuurlijk een fijne stoel om op te zitten zodat jij ontspannen jouw werk kunt doen. Klinkt niet gek toch?

Wij hebben géén inschrijf kosten en jij hoeft niks aan te schaffen. Het enige wat wij vragen is dat jij minimaal 200 berichtjes per week doet. Als je 5 dagen werkt zijn dat 40 berichtjes per dag. Best goed te doen toch? Benieuwd naar de verdiensten? Wij werken met staffels. Dus hoe meer jij verwerkt, hoe meer jij verdient.
0 - 200 = € 0,10
201 - 400 = € 0,11
401 - 600 = € 0,12
601 - 800 = € 0,13
801 - 1000 = € 0,14
1000+ = € 0,15

Tussen 18:00 en 05:00 € 0,02 extra
Weekend € 0,01 extra

Interesse? Vragen? Laat een berichtje achter. ik beantwoord ze graag. WIl je meteen de sollicitatie link, dat kan natuurlijk ook.  Wie weet tot snel!

Gebruiker

Naam

Mmodops

Plaats

's-gravenhage (Zuid-Holland)

Actief sinds

2 jaar geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door