Op zoek naar zuivere en oprechte medewerkers. ( Astro)

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

n.v.t.

Branche

Dienstverlening

Provincie

Utrecht

Beschrijving

Bij ons kun je fijne consulten geven via de spirituele chat.


Waarom wil iemand een gesprek aangaan via chat in plaats van via de telefoon?


Dat kan verschillende redenen hebben.


Sommige mensen hebben grote bel/telefoonangst. Ze vinden het eng om iemand "live" te spreken en te horen en durven meestal daardoor niet iemand zomaar te bellen.


Of je zelf zit in een thuis- of werksituatie waar het niet mogelijk is om telefonisch iemand te woord te staan, maar waar je wel kunt typen.


Het is geen sociale hulpwebsite. Je zit er om antwoord te geven op vragen en klanten een zinvolle invulling te geven, niet om hun problemen op te lossen. Je geeft adviezen vanuit je eigen specialisatie (astro, tarot, medium etc), maar je kan en mag geen dingen beloven die je niet waar kan maken. Chakra's adviseren bijvoorbeeld dat kan, maar diep ingaan op healing en voorspellen dat op basis daarvan alles zal zijn opgelost is heel wat anders en niet toegestaan (en gevaarlijk bovendien).


Verder wordt er van je verwacht dat je over een gezonde dosis zelfkennis beschikt. Als je werk aanneemt, dan heb je daar ook tijd voor en plan je dat ook in. Andere zaken in je leven plan je daaromheen en niet omgekeerd.


Freelance of niet, het is echt werk bij een echt bedrijf en je wordt er voor betaald in echt geld. Daar horen ook regels bij en die accepteer je als je het werk aanneemt.


 Je krijgt bij ons, 20 eurocent per verzonden berichtje, en dat kan dus heel snel oplopen tot een leuk bedrag.


Heb je toch nog vragen?


Dat kunnen we ons voorstellen.


Je kunt ook eerst om meer informatie vragen via een bericht.

Gebruiker

Naam

Lola

Plaats

Nieuwegein (Utrecht)

Actief sinds

een maand geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door