Goed verdienen zonder sex iets voor jou ???

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

n.v.t.

Branche

Overig

Provincie

Noord-Holland

Beschrijving

Heb je een saaie , slecht betaalde baan en wil je echt goed (bij)verdienen ? Of misschien heb je op dit moment  helemaal geen werk en overweeg je om te gaan werken in de erotische sector ? Je bent niet preuts en ruimdenkend maar sex  met allerlei mannen vindt je toch een stap te ver ? Gelukkig er is nog een andere optie namelijk erotisch masseren. Bij ons gegarandeerd geen sex maar wel vergelijkbare verdiensten.

 
Wij zijn één van de weinige echte massagesalons. Onze dames  geven  uitsluitend erotisch getinte massages met een handmatig hoogtepunt. Sex (intiem en oraal) wordt bij ons NIET aangeboden en is ook niet toegestaan.

 
Ter uitbreiding van onze vaste team zoeken wij nog enkele nieuwe masseuses. Ben je minimaal 21 jaar , representatief , goed verzorgd , spontaan maar ook serieus en kom je je afspraken na ? Houd je van masseren of wil je het leren ? Vindt je een  "vleugje" erotiek tijdens een massage niet erg maar verder dan dit wil je ook niet gaan en je wilt absoluut geen sex ? Dan pas je perfect in ons team.  


Ook als je geen enkele ervaring hebt met masseren ben je bij ons van harte welkom. Bijna alle bij ons werkende masseuses zijn hier voor het eerst begonnen met  masseren, Je krijgt natuurlijk eerst een interne "opleiding" van je ervarene toekomstige collega’s en indien nodig ook van onze massagecoach. Je word uiteraard goed begeleid en ingewerkt door vrouwelijke leiding. Als je een beetje " feeling " hebt voor masseren kan je heel snel aan de slag. 

Werkdagen en tijden zijn in overleg flexibel in te delen. Je kan bij ons fulltime werken maar ook parttime naast je andere baan of studie. Ruime openingstijden : maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 23.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten. We werken met opting-in en je krijgt van ons een netto salaris.

Wij zijn gevestigd op de industrieterrein van Naarden ( Gooimeer Zuid ), 1 min. vanaf de A1 ( halverwege van Amsterdam naar Amersfoort ) Vanwege onze locatie is het handig als je in het bezit bent van een auto maar met openbare vervoer zijn wij ook goed bereikbaar. Als je van ver komt kan je eventueel  in de buurt overnachten.  

 
Is je interesse gewekt ?

Bel dan voor meer info of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. We zijn doordeweeks tot 23.00 uur telefonisch bereikbaar.  


Misschien tot snel!  

Massage Studio Naarden

tel. 035-6321110

Nikkelstraat 11

1411AD Naarden
 

Gebruiker

Naam

massage_studio

Plaats

Naarden (Noord-Holland)

Actief sinds

3 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door