Leuke baan in de Wintersport?

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

n.v.t.

Beschrijving

Gasten in de watten leggen en genoeg piste tijd! Wit besneeuwd landschap als werkomgeving. Reisorganisatie Skichalets.nl zoekt toppers die houden van horeca en die graag in de frisse berglucht van de Alpen willen werken. Wil jij jouw gasten in de watten leggen? Ben je gastvrij, creatief enthousiast en positief? Dan verwelkomen we je graag bij ons team. Wij hebben onze skichalets in Oostenrijk, Frankrijk en Italië.
Genoeg vrije tijd
Wat jezelf op wintersport belangrijk vindt, daar zorg je eigenlijk voor. Dus een warm huis, een goede maaltijd, een schoon bed en daar bovenop je gast in de watten leggen. Je kunt een skichalet alleen of met z'n tweeën runnen. Ook kan je kiezen uit een chalet waar je wel en niet voor je gasten kookt. Overdag heb je genoeg tijd om lekker de piste op te gaan.
Gezellig winters avontuur
Elke dag wakker worden in de frisse berglucht en waar je zelf alles mag organiseren en regelen met veel vrijheid. Je zult veel (levens)ervaring met dit werk opdoen en vooral (ski)plezier beleven. Op iedere wisseldag is het spannend wie er nu weer in het skichalet zal verblijven. Iedere groep is natuurlijk weer anders en dat maakt het werk ook heel divers.
Een uitdaging voor als je eens wat anders wilt
E
en aanrader! Voor als je wat 'anders' wilt. Als je van horeca, koken, winter en alles daarom heen houdt dan is dit een perfecte uitdaging. Het is zo leuk dat je niet meer het gevoel hebt dat het je werk is. Iedere dag is anders. Soms doe je een gezellig drankje met je gasten in de après-ski, of je ziet elkaar op de piste bij de lunch, of als je een hele goede skiër bent kan je ook een skiguide organiseren.
Informatiepakket per e-mail? Iedereen is van harte welkom. Ook als je 50-plusser bent of Belgisch of als je met z’n tweeën bent en een van jullie spreekt geen Nederlands. Meer informatie? Bel naar 0182 634 523.

Gebruiker

Naam

SKICHALETS

Plaats

Waddinxveen (Zuid-Holland)

Actief sinds

15 jaar geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door