Circus Op School (basisschool)

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Prijs

n.o.t.k.

Branche

Kunst, Cultuur en Wetenschap

Beschrijving

Circus Kiko verzorgt graag een circus activitiet op uw school.
Bijvoorbeeld tijdens juffendag, een jubileum, begin of einde van het schooljaar, afscheid van de directeur of een collega juf of meester, schoolfeest, schoolkamp of als schoolreisje op school.

In de circus workshops kunnen de kinderen zelf verschillende circus trucs proberen en leren. Jongleren, diabolo, chinese bordjes draaien, koorddansen, eenwieleren en tonlopen bijvoorbeeld.
De workshops stemmen wij af op de verschillende groepen en door ze aan te passen in technieken, toon en tempo zijn er circus workshops  geschikt voor groep 1 t/m 8.

Tijdens een circusdag krijgen alle groepen een workshop en kunnen we afsluiten met een show waarin de kinderen hun net geleerde trucs in een echte circus show kunnen laten zien aan hun ouders als hooggeerd publiek.

Clown Kiko kan een voorstelling vol jongleer- en goocheltrucs en met veel interactie met de kinderen in het puliek geven aan de hele school aan 1 of meerdere groepen of aan bijvoorbeeld alle kleuters, de onderbouw of de middenbouw.

In de Kinderboekenweek heeft Circus Kiko ieder jaar een voorstelling of activiteit die aansluit bij het thema van het jaar. Dit jaar (2019) is het thema vervoersmiddelen en Circus Kiko biedt een workshop met bijzondere vervoersmiddelen aan: een workshop eenwieleren en andere rare fiets-achtige vervoersmiddelen. Reis je mee?

Tijdens schoolfeesten of andere evenementen op school kan Clown Kiko ook ballon figuren komen vouwen voor de kinderen.  


De kosten zijn op aanvraag

Voor meer informatie:
kiko@clownkiko.nl
of info@circus-workshops.nl

Vermeld aub:
- de gewenste activiteit (meerdere opties kan)
- de gelegenheid
- de beschikbare tijd of de gewenste tijdsduur
- het aantal kinderen (en de leeftijden)
- de gewenste dag (indien al bekend)
- de locatie (ivm de reiskosten)


Gebruiker

Naam

Clown Kiko / Circus Kiko

Plaats

Nijmegen (Gelderland)

Actief sinds

1 jaar, 30 dagen geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door