Jaguar XJR 4.0 V8 Supercharged | Gereviseerd

Resultaten
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door

Kenteken

06DGKF

Vermogen

363 pk.

Bouwjaar

1999

Conditie

Gebruikt

Brandstof

Benzine

Kilometerstand

327002 km.

Basiskleur

Zwart

Carrosserie

Sedan

Automodel

Xj-Serie

Beschrijving

Deze klassiek gelijnde krachtpatser met 363 pk sterke V8, verkeerd in goede conditie. Het betreft een origineel Nederlanse auto, voorzien van vele luxe fabrieksopties, Tellerrapport (NAP), onderhoudshistorie en taxatierapport.

De auto krijgt, voordat deze naar een nieuwe liefhebber vertrekt, nog een kleine onderhoudsbeurt en de APK is geldig tot 25 juni 2021. In april 2020 zijn tevens nog de remblokken en de transmissieolie vernieuwd.

De auto wordt verkocht in opdracht van een klant, omdat er in verband met een veranderde thuissituatie bij hem helaas geen plaats meer is voor deze heerlijke Jaguar.

De XJR  is in goede conditie, wat ook blijkt uit het aanwezige taxatierapport en de uitgebreid gedocumenteerde onderhoudshistorie. De auto is op 11-11-2019 getaxeerd op een vervangingswaarde van 20.000,- Euro. Dit rapport is geldig tot november 2022. Onder meer valt hierin te lezen, dat ondanks de wat hogere kilometerstand, de auto in voortreffelijke conditie verkeerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door de historie, waarbij niet bezuinigd is op onderhoud en reparatie. Zo zijn onder meer de distributiekettingen reeds vervangen voor gemodificeerde exemplaren (in verband met potentiële gebreken die zouden kunnen ontstaan met de bij productie geleverde set) en is na 2016 de motor, transmissie en het onderstel gereviseerd of vernieuwd.

Kortom, een verrukkelijke auto, waar de nieuwe eigenaar nog veel rijplezier aan gaat beleven.

Gebruiker

Naam

M.P. Soomers

Plaats

Zutphen (Gelderland)

Actief sinds

een maand geleden
Stuur email Bellen
Stuur deze advertentie door