Kinetische Sleepkabels voor de 4x4 sport. In elke lengte!

Resultaten
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

n.v.t.

Conditie

Nieuw

Beschrijving

De recoveryshop in Lelystad heeft sinds 1990 ervaring in het leveren van bergingsmaterialen en was een van de eerste die kinetische sleepkabels en Dyneema lierkabels op de markt bracht.
Voor de 4x4 Sport kunt u beter niet de goedkope PP kabels gebruiken die in elke autozaak te koop wordt aangeboden. Deze hebben geen rek en nimmer voldoende breeksterkte. De kabels in deze rubriek zijn door hun slijtvastheid, breeksterkte, UV bestendigheid en rek beter geschikt voor gebruik in het terrein. Deze kabels zijn een composiet materiaal welke veel in de beroepsvaart wordt gebruikt en gaat ook in smerige en slechte omstandigheden veel langer mee. Omdat wij deze kabels zelf in huis op maat maken zijn er ook mogelijkheden om deze te leveren in elke gewenste lengte en eventueel zelfs met haken in de lussen of eindsplitsen.
Wij kunnen uit voorraad kabels leveren met breeksterktes van 6 tot 50 ton.
De Recoveryshop verkoopt ook harpsluitingen, sleeplinten, krachtverdelers, lierkabels, boomlinten en haken

Onze prijzen zijn incl. de btw, maar exclusief verzendkosten. Uw bestelling wordt per pakketdienst bij u thuis gebracht of u kunt deze ophalen in onze winkel. 

De Recoveryshop is een webshop (van de Recreatieve) en staat sinds 1990 ingeschreven bij de KvK maar beperkte openingstijden van het afhaalmagazijn. Maandag tot vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op: 0320-785242. Buiten deze uren zijn wij per mail bereikbaar.

Gebruiker

Naam

recreatieve

Plaats

Vlaardingen (Zuid-Holland)

Actief sinds

3 jaar geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door