Beamer Epson EB 580 Pro HDMI

< Vorige
Resultaten
Volgende >
Stuur email Stuur deze advertentie door

Prijs

€ 150,00

Minimum bod

€ 150,00
Bieden

Conditie

Gebruikt

Beschrijving

Beamer Epson EB 580 Pro HDMI met 1234 uur verbruikt van 6000 uren
150 euro vaste prijs.
Kan op de dressoir gelegd worden of Eventueel met beugel met meerwaarden van 40 euro geleverd worden.
Nieuwwaarde was 1445 euro
Deze projector van 3200 lumen met ultrakorte projectieafstand van 's werelds grootste projectorfabrikant1 is ideaal voor hoogwaardige presentaties in de klas, waarbij u minder last van schaduwwerking heeft. De EB-580 projecteert een groot beeld vanaf zeer korte afstand dankzij de ultrakorte projectieafstand.
Kwaliteitsbeeld
De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor hoogwaardige beelden met een gelijke White en Colour Light Output voor levendige kleuren en heldere beelden, zelfs bij daglicht, en kleuren die drie keer helderder zijn dan die van toonaangevende projectoren van de concurrentie2. De HDMI-ingang betekent dat leerlingen en studenten profiteren van scherpe en helder geprojecteerde beelden.
Betrouwbaar
Projecteer langer dankzij verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur van de lamp tot maximaal 6000 uur.
Meer controle en samenwerking
Met de software voor projectie vanaf meerdere pc's kunnen docenten, leerlingen en studenten op eenvoudige wijze gelijktijdig content delen. Met de moderator-functie behouden docenten volledige controle, want ze kunnen kiezen wanneer een leerling of student content mag weergeven. Ideaal voor interactie in een omgeving waarin wordt samengewerkt tussen docenten en leerlingen of cursisten.
Bespaar tijd
Inschakelen en aansluiten - zonder opwarmtijd. En dankzij de meegeleverde wandbeugel is het eenvoudig om aan de slag te gaan.
Draadloze projector
Dankzij de optionele draadloze mogelijkheden kunt u eenvoudig content delen vanaf een groot aantal smart devices met de iProjection-app3.
Belangrijkste kenmerken
Kwaliteitsbeeld: De 3LCD-technologie van Epson garandeert hoogwaardige beelden Betrouwbaar: Projecteer langer dankzij een langere levensduur van de lamp tot maximaal 6000 uur Bespaar tijd: Simpelweg inschakelen en aansluiten, zonder opwarmtijd Meer controle en samenwerking: Gelijktijdig content delen Draadloos (optioneel): Geef eenvoudig content weer vanaf een groot aantal smart devices

Gebruiker

Naam

Gebruikte Spullen

Plaats

Wormer (Noord-Holland)

Actief sinds

7 jaar geleden
Stuur email Stuur deze advertentie door Bieden